Babagan Perusahaan

Shouguang Linxi Industrial and Commercial Co., Ltd. dumunung ing Shouguang City, Provinsi Shandong, sing cedhak karo Teluk Bohai Laizhou sing ayu.Perusahaan kita nyoba mbukak mode anyar rantai industri pasokan bahan mebel internasional, sing nutupi MDF / papan partikel / plywood, lawang kabinèt termfoil PVC lan perabot panel.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 70 negara ing saindenging jagad lan wilayah.Pusat produksi isine 15000 meter persegi, lan kapasitas produksi 40 kontaner saben sasi.We duwe anjog ing donya, China mung Jerman-suhu Wemhoner 3D nyetak baris produksi lawang, uga gedhe Italia SCM pusat mesin, Jerman Homag tengah produksi piring, Ekologi bledug-free Paint baris produksi, Singapore Licnar sistem vakum tengah.Kapasitas produksi lawang kabinèt kita yaiku 40.000 meter persegi saben wulan, kabinet 80.000 meter persegi saben wulan.Perusahaan wis lulus ISO9001: Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu 2008, Sertifikasi Kesehatan lan Keselamatan Kerja, Sertifikasi Sistem Evaluasi Kredit Kualitas, sertifikasi alas FSC lan sertifikasi CARB AS.

Our company fokus ing ngrancang, ngembangaken manufaktur lan merek marketing kualitas dhuwur lawang kabinèt, lawang lemari, panel tembok hiasan, Furnitur lan produk liyane, Kita bakal nggunakake kauntungan Absolute saka peralatan, kapasitas produksi, riset lan pangembangan, kualitas, layanan, etc .kanggo mimpin industri lan layanan ing lapangan iki, seeking kanggo pembangunan umum lan entuk kerjasama win-win!

Langganan Buletin Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03