Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Shouguang Linxi Industrial and Commercial Co., Ltd. dumunung ing Shouguang City, Provinsi Shandong, sing cedhak karo Teluk Bohai Laizhou sing ayu.We are melu ing Pabrik Furnitur luwih saka 8 taun.karo luwih saka 100 buruh ing pabrik kita, iku kalebu area luwih saka 15000 meter persegi, lan kapasitas produksi 20 kontaner saben sasi.

Produk manin kita yaiku furnitur panel, kayata rak sepatu, meja komputer, lemari pawon, lemari jedhing, lemari, rak tv lan meja kopi, lsp. Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 70 negara ing saindenging jagad lan wilayah.We duwe anjog ing donya, China mung Jerman-suhu Wemhoner 3D nyetak baris produksi lawang, uga gedhe Italia SCM pusat mesin, Jerman Homag tengah produksi piring, Ekologi bledug-free Paint baris produksi, Singapore Licnar sistem vakum tengah.Papan pemotong presisi saw, mesin pinggiran banding, mesin bolongan bor CNC lan mesin pusat pangolahan Data PTP lan 126 set fasilitas pendukung sing gegandhengan kanggo mbentuk kapasitas produksi taunan 60.000 set perabot papan lan njamin kualitas lan wektu pangiriman.Kapasitas produksi lawang kabinèt kita yaiku 40.000 meter persegi saben wulan, kabinet 80.000 meter persegi saben wulan.Perusahaan wis lulus ISO9001: Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu 2008, Sertifikasi Kesehatan lan Keselamatan Kerja, Sertifikasi Sistem Evaluasi Kredit Kualitas, sertifikasi alas FSC lan sertifikasi CARB AS.

Kanthi tren pangembangan lan evolusi fashion konsumen, ngadhepi kabeh bagean ing donya, produk kita diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan luwih saka 60 negara lan wilayah jaban rangkah.

Babagan kontrol kualitas, Kita entuk fasilitas lan prosedur tes sing lengkap kanggo ora mung bahan mentahan nanging uga profil lan produk rampung, njamin kualitas profil saka saben proses ing produksi, kita duwe luwih saka 20 wong ing tes kualitas.

To nglacak produk kanggo para panuku, kita bakal nindakake laporan tindakake-munggah dhewe ing saben project kanggo saben customer, aran gratis supaya sampeyan ngerti jadwal produksi produk, malah yen sampeyan ora ana ing pemandangan, isih bisa ngawasi produksi.

P1090532

Kanthi tren pangembangan lan evolusi fashion konsumen, ngadhepi kabeh bagean ing donya, produk kita diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan luwih saka 60 negara lan wilayah jaban rangkah.

Babagan kontrol kualitas, Kita entuk fasilitas lan prosedur tes sing lengkap kanggo ora mung bahan mentah nanging uga profil lan produk sing wis rampung, njamin kualitas profil saka saben proses ing produksi, kita duwe luwih saka 20 wong ing tes kualitas.

To nglacak produk kanggo para panuku, kita bakal nindakake laporan tindakake-munggah dhewe ing saben project kanggo saben customer, aran gratis supaya sampeyan ngerti jadwal produksi produk, malah yen sampeyan ora ana ing pemandangan, isih bisa ngawasi produksi.


Langganan Buletin Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03