Kabinet Dapur Terjangkau Lazy Suzan Storage Drawer Kabinet Modern

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:kabinèt pawon
  • Panggonan Asal:Cina
  • Nomer Model:Customized
  • ukuran:Ukuran Custom
  • warna:Warna sing disesuaikan, lan macem-macem warna
  • Tipe:L wangun/U wangun, L wangun, siji wangun, G wangun, Island Model etc.
  • Fitur:Cantik, Solemn, Modern
  • wektu pangiriman:20 dina utawa rembugan minangka jumlah
  • Gaya:Set perabotan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Kapabilitas Pasokan

    Kemampuan Supply 1 * 40FT wadhah saben dina.

    produkjeneng kabinèt pawon
    Panggonan Asal Cina
    Nomer Model Customized
    Gaya Kayu MDF, Plywood, Papan Partikel
    Penampilan Modern, Klasik
    lawangBahan MDF, Plywood, Particle Board, 60% plywood lan 40% mdf board
    Bahan Kardus Kab Papan melamin, veneer kayu laminated plywood/kayu solid
    Tipe Kabinet Kabinet Pawon Modular
    Aksesoris Backsplash, Laci Basket, Drawer Slide, Faucet, Handle
    Material Meja Granit Ponggawa, Marmer Ponggawa, Kuarsa Ponggawa, Granit
    Countertop Edging Edge Beveled, Flat Edge / Eased Edge
    Desain & wangun Desain lan wujud sing disesuaikan
    Tipe Kabinet Kabinet Pawon Modular
    packing surat Yes
    Jeneng Gaya Kabinet pawon
    Backing Panel Dekorasi
    lingkungan P2,E0
    Ukuran Ukuran Custom
    warna Warna sing disesuaikan, lan macem-macem warna
    Jinis L wangun/U wangun, L wangun, siji wangun, G wangun, Island Model etc.
    Fitur: Cantik, Solemn, Modern
    Gaya Set perabotan
    wektu pangiriman: 20dinautawa rembugan minangka jumlah
    Packaging & Pangiriman

    Rincian Kemasan
    "siji lemari siji karton, banjur nganggo palet utawa loosing pakcing kanggo nggunakake karton
    Paket standar ekspor kanggo lemari pawon.
    cara kanggo packing kabinet pawon:
    1.paket datar .2.Paket dirakit.
    Kanggo kaca lan countertops, kita nggunakake karton kanggo packing lan nguatake karo pigura kayu supaya breakage ing transit.

    1

    Port: Qingdao port
    Lead Time:

    Jumlah (Set) 1 - 5000 > 5000
    Est.Wektu (dina) 25 Kanggo rembugan
    Kustomisasi online

    Kepiye cara ngatur lemari sampeyan?
    1. Rencana desain lemari.
    Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
    Yen sampeyan ora duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngomong ukuran lan wangun kamar, lantai kanggo celling dhuwur, jendhela & tembok lokasi, ukuran piranti Closet yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
    2. Pilihan bahan lemari.
    We duwe akeh materi Closet, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
    3. Kutipan.
    Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
    4. Tandha Kontrak.
    Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
    5. Pembayaran lan Produksi.
    Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
    7. Sawise dodolan.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
    Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.

    2
    3
    4
    Aplikasi
    5
    6
    7
    8
    Fitur
    9
    10
    11
    12
    FAQ

    Kepiye Nggawe Lemari Pawon Sampeyan?
    1. Rencana desain pawon.
    Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain lemari pawon, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
    Yen sampeyan ora duwe rencana desain lemari pawon, sampeyan bisa menehi katrangan babagan ukuran lan wujud ruangan pawon, lantai nganti dhuwur sel, lokasi jendhela & tembok, ukuran piranti pawon yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
    2. Pilihan bahan lemari pawon.
    Kita duwe akeh bahan lemari pawon, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
    3. Kutipan.
    Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
    4. Tandha Kontrak.
    Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
    5. Pembayaran lan Produksi.
    Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
    7. Sawise dodolan.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
    Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.

    13
    14
    15
    16

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03