Hubungi Kita

Shouguang Linxi Industrial And Commercial Co.,Ltd.

alamat

South Of The Shengcheng Street, West Of The Zhengyang Road, Fudi Center, Shouguang City, Provinsi Shandong.

Telpon

+86-13793616696

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu,Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Langganan Buletin Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03