Lemari Panyimpenan Kamar Tidur Desain Modern Pabrik Kanthi Laci

Katrangan singkat:

We sing Produsèn anjog kanggo lemari pawon, lemari klambi lan Furnitur panel sing duwe tim kita dhewe sade, ngrancang lan prodhuksi.Lan produk sing disedhiyakake: Kabinet pawon, lemari, lemari jedhing lan panel lawang PVC.


Detail Produk

Tag produk

Kapabilitas Pasokan

8 Kontainer patang puluh kaki saben dina

Packaging & Pangiriman

kabinèt sisih, film pp karo umpluk coner pemblokiran innerside, karton njaba.

Pelabuhan: Qingdao

Lead Time:

Jumlah (Set) 1 - 500 > 500
Est.Wektu (dina) 20 Kanggo rembugan
Spesifikasi
jeneng produk Lemari Bedside
Panganggone tartamtu Meja wengi
Panggunaan Umum Omah Furnitur
Jinis Furnitur Kamar Tidur
Aplikasi Kantor Ngarep, Ruang Urip, Kamar Tidur, Outdoor, Hotel, Apartemen, Gedung Kantor, Panyimpenan & Lemari,
Gaya Desain Modern
Bahan Kayu, Melamin PB
Panggonan Asal Cina
Ukuran Ukuran Pelanggan
Fitur Bisa diatur (dhuwur)
Sertifikat ISO9001
Jeneng merek Linxi
Panggonan Asal Shandong, China
Gaya Modern
warna Pilihan utawa werna adat
Ukuran & Desain Customized
Bahan carcase Kayu solid/Papan partikel/Plywood/MDF/Lacquer/Melamine
Ketebalan carcase Opsional
Bahan lawang Kayu solid/Papan partikel/Plywood/MDF/Lacquer/Melamine
Syarat-syarat pembayaran T/T, LC
Rampung lumahing PVC / Melamin / Lacquer / Veneer kayu / UV lacquer
Packing knock down utawa paket warata, siap kanggo ngumpul
Pangiriman ing 20-35 dina sawise nampa simpenan
OEM & ODM Ditrima
Fitur 1. Desain gratis lan profesional, kutipan cepet
2. Jenis bahan/finishing/warna opsional
3. Waterproof lan Papan materi loropaken lingkungan
4. Peralatan canggih & jaminan kualitas & rega sing apik
Gambar produk
H1a34aef494ba4b19808da8cd9f5c363dM
H7ad661370abf433e8a54c500458cc901w
H2603f3a4bec94b16ae5d1cbe2bf0b31dZ_副本
1
produk sing gegandhengan
Rekomendasi produk
Shouguang Linxi Co., Ltd

Madeg ing 2001, dumunung ing Shouguang City, provinsi Shandong China.We duwe luwih saka 20 taun pengalaman ing ngekspor Furnitur, kalebu pawon kabinèt, lemari klambi, tv stand, jedhing kabinèt, kamar turu kabinèt lan ing .We duwe tim kita dhewe ngrancang, prodhuksi lan sade, lan kita duwe 10 pabrik sing bisa nyuplai ora. mung Furnitur kayu ngalangi nanging uga Furnitur panel.Mesthi, We duwe peralatan Furnitur majeng, ing Precision nglereni saw, mesin pinggiran banding, CNC bor mesin bolongan lan PTP mesin pusat Processing Data lan 156 set fasilitas ndhukung related kanggo mbentuk kapasitas produksi taunan 60.000 sets saka Furnitur Papan lan kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman.
Tren pangembangan lan evolusi fashion konsumen, ngadhepi kabeh bagean ing jagad, produk diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan luwih saka 60 negara lan wilayah jaban rangkah.

Foto pelanggan
12
13
Packing lan Pengiriman
14
FAQ

Q1: Apa sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?
A1: Kita minangka pabrik sing duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing ngekspor perabotan, kalebu kabeh proses produksi, saka bahan nganti produksi, supaya bisa nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling apik.
Q2: Apa istilah pembayaran sampeyan?
A2: 1. TT: 30% imbangan simpenan karo salinan BL.
2. LC ing ngarsane.
Q3.Apa sampeyan bisa nampa pesenan OEM utawa ODM?
A3: Ya, kita bisa.Pesenan sing disesuaikan uga ditampa.
Q4: Kepiye carane nglacak produk sampeyan?
A4: Kita bakal nggawe laporan tindakake-munggah kanthi kapisah ing saben proyek kanggo saben pelanggan, aja lali supaya sampeyan ngerti jadwal produksi produk, sanajan sampeyan ora ana ing panggung, isih bisa ngawasi produksi sampeyan.
Q5: Apa wektu pangiriman?
A5: Iku gumantung ing jumlahe.Umume nglampahi 25-30days sawise nampa simpenan lan kabeh rincian dikonfirmasi.Sample perlu 5-10days.
Q6: Kepiye njamin kualitas?
A6: Kita entuk fasilitas lan prosedur tes sing lengkap kanggo ora mung bahan mentah nanging uga profil lan produk rampung, njamin kualitas profil saka saben proses ing produksi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03