toko desain lemari lemari kamar turu paling anyar kanggo didol

Katrangan singkat:

 


  • Jeneng produk:Lemari / Lemari / Garderobe
  • Mail packing:ya wis
  • Panggonan Asal:Shandong, China
  • Jeneng merek:Linxi
  • Gaya Panel Pintu:Shaker, Flat utawa Customized
  • Panggunaan umum:Omah Furnitur
  • Panganggone spesifik:Lemari klambi
  • Tipe:Furnitur Kamar Tidur
  • Aplikasi:Ruang Urip, Kamar Tidur
  • Penampilan:Modern
  • Detail Produk

    Tag produk

    Jeneng produk Lemari / Lemari / Garderobe
    Aplikasi Kamar Mandi, Kamar Tidur, Bayi lan bocah-bocah, Apartemen, Liyane, Panyimpenan & Lemari
    packing surat ya wis
    Gaya Desain Gaya Sederhana Modern, Eropa, Eropa Nordik lan gaya liyane, utawa minangka gaya pelanggan
    Panggonan Asal Shandong, China
    Jeneng merek Linxi
    Gaya Panel Pintu Shaker, Flat utawa Customized
    Fitur Adjustable (dhuwur), Foldable, Adjustable (liyane), Convertible, Extendable
    Panggunaan Umum Omah Furnitur
    Panganggone tartamtu Lemari klambi
    Jinis Furnitur Kamar Tidur
    Aplikasi Ruang Urip, Kamar Tidur
    Bahan logam, Kayu Solid/MDF/Plywood/Papan partikel/Kaca/Stainless Steel
    Penampilan Modern
    Kelas Bahan CARBP2&EPA
    Packing Karton standar / pallet utawa disesuaikan
    MOQ 10 bêsik
    warna Serat Kayu, Warna Solid / Solid
    lingkungan P2,E0
    Ketebalan Panel Pintu 12mm, 16mm, 18mm utawa Customized
    Bahan Panel Pintu Kab MF-MDF, MDF-PB, MF-PLY
    Ketebalan Karkas 16mm, 18mm utawa Customized
    Wektu produksi 20-30 dina
    Paket Transportasi Packing Datar / Dirakit Packing
    Ndandani Ndandani
    kahanan anyar
    Spesifikasi Ukuran sing disesuaikan
    Packaging & Pangiriman

    Rincian Kemasan
    Paket Flat utawa Pack ngumpul.
    (1) packing utama: pallet nang wis kebungkus karo tas plastik 0.2mm .(2) packing njaba: pallet wis dijamin karo plywood lan PVC / kaset baja kanggo kekuatan.
    Pelabuhan: Qingdao, Shandong

    1

    Lead Time:

    Jumlah (potongan) 1 - 50000 > 50000
    Est.Wektu (dina) 30 Kanggo rembugan
    2
    3
    Parameter produk
    Jeneng produk lemari tembok kamar turu paling anyar karo toko desain lemari tv kanggo didol
    Bahan Melamin rampung MDF & Papan Chip.Kayu pinus solid
    Karakter kualitas Ramah lingkungan Tahan Kelembapan, Tahan Panas, Anti Gores
    Gaya Gaya busana sing prasaja
    Bobot barang 87 kg
    Desain Disesuaikan 108.5″W x 21.75″D x 72″H;Rongga TV: 43.5"W x 26.75"H
    bangkai 15/16/18mm MDF/Papan Chip, PVC edge banding Papan Belakang 3mm MDF, dll
    warna werna putih/Black/woodgrain
    lumahing melamin / pvc / lacquer / uv kinclong dhuwur
    Packing Knock mudhun utawa paket warata, siap kanggo ngumpul (minangka selaras)
    Pangiriman Ing 30-45 dina sawise nampa simpenan
    Produktivitas 5000 set Saben Sasi
    Sertifikat SGS, CE, etc
    MOQ 10 set
    Istilah pembayaran T / T utawa LC ing ngarsane

    Kepiye cara ngatur lemari sampeyan?
    1. rencana desain lemari.
    Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
    Yen sampeyan ora duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngomong ukuran lan wangun kamar, lantai kanggo celling dhuwur, jendhela & tembok lokasi, ukuran piranti Closet yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
    2. Pilihan bahan lemari.
    We duwe akeh materi Closet, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
    3. Kutipan.
    Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
    4. Tandha Kontrak.
    Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
    5. Pembayaran lan Produksi.
    Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
    7. Sawise dodolan.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
    Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.

    4
    Produk relatif
    5
    6
    7
    8
    Katalog Warna
    10
    Bengkel

    11
    12
    Proyek Draft Lemari
    13
    14
    15
    Babagan awake dhewe

    Madeg ing 1997, Shouguang Linxi Wood Co., Ltd dumunung ing Shouguang City, provinsi Shandong China.Liwat 20 taun ISO9001, ISO10012, ISO14001, CARB AS, CE Eropa, FSC.Ing China, kita njaluk judhul "Shouguang City hak konsumen Protection unit majeng", "Provinsi Shandong Forestry anjog perusahaan", "Anggota Shandong Forestry perusahaan asosiasi".
    We sing Produsèn anjog kanggo lemari pawon, lemari klambi lan Furnitur panel sing duwe tim kita dhewe sade, ngrancang lan prodhuksi.Kita duwe 10 pabrik sing bisa nyuplai plywood, LVL, Furnitur solid klasik, mebel papan / mebel panel.Lan produk sing disedhiyakake: Kabinet pawon, lemari, lemari jedhing lan panel lawang PVC.
    We have liwat 1300 karyawan, isine 680, 000 kothak meter lokakarya lan investasi bondho tetep kita punika 650 yuta USD, Nilai total 800, 000, 000RMB saben taun.
    Pasar utama kita yaiku AS, Jepang, Korea Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan liya-liyane.Kita wis rampung nganyarke industri lan dadi cara kanggo manufaktur kawicaksanan.

    Apa Pilih Kita

    16

    A. Teliti Kerajinan
    Manungsa waé kanggo rincian njamin produksi saestu ngédap.
    Saben inci saka lemari klambi sing wis siap digawe digawe dening para ahli mebel.
    B. Teknisi terampil
    Kanthi luwih saka 300 proyek sing ditindakake, dheweke bisa ngrancang gedung pencakar langit, nanging luwih seneng nggawe lemari klambi.
    C. Manajer Proyek Energetik
    Panggunaan pendekatan 6 Sigma sing efektif, njamin proyek sampeyan bakal dikirim kaya sing dijanjekake.
    D. Wong sing duwe bakat
    Dilatih ing China, dheweke bakal pas karo lemari klambi sing gedhe
    kanthi gangguan minimal lan akeh perawatan.
    lumaku ing Gampang Majelis High Quality Luxury Kompartemen panyimpenan kabinèt kayu mirrored Lemari Designs

    Packing Detail
    17
    FAQ

    Q1: Napa kualitas kita luwih dhuwur tinimbang liyane?
    A1: Kaping pisanan, kita percaya yen kualitas minangka kunci kanggo njaga hubungan sing dawa, tujuane yaiku nindakake bisnis sing dawa.Lan kita duwe tim QC kita dhewe, saka direktur kanggo drawing technical kanggo sales, padha kabeh profesional experienced.
    Q2: Napa pangiriman kita luwih tepat wektu tinimbang liyane?
    A2: Saben prosedur, kudu liwat tes inspeksi kualitas sadurunge pindhah menyang sabanjure, yen ora bakal ditolak.Iki supaya katon risak nalika item gedhe rampung, nyuda wektu rework.
    Q3: Napa layanan kita luwih apik tinimbang liyane?
    A3: Kita bakal ngirim apa sing dijanjekake, kita bakal nganggep kabeh tanggung jawab kita, kita ngadeg ing perspektif pelanggan kanggo nindakake bisnis.
    Q4: Apa hardware bisa muter peran gedhe?
    A4: Ora mung kualitas produk, kita uga menehi perhatian marang rincian, aksesoris cilik uga duwe peran gedhe.
    Q5: Napa MOQ kita arang?
    A5: Mungkin sampeyan nggawe dekorasi apartemen, bisa uga sampeyan mbantu tuku kanca.Kita nganggep masalah pengiriman barang, produk sing sampeyan tuku ing kene bisa diisi bareng karo produk liyane.
    Q6: Yen sampeyan duwe panuku gedhe, kepiye entuk rega paling murah ing pasar iki?
    A6: Aja kuwatir.Kita bakal nindakake bisnis karo sampeyan liwat cara liyane.Sampeyan bisa ngerti biaya produk sampeyan.
    Q7: Kepiye nglacak produk sampeyan?
    A7: Kita bakal nggawe laporan tindakake-munggah kanthi kapisah ing saben proyek kanggo saben pelanggan, aja lali supaya sampeyan ngerti jadwal produksi produk, sanajan sampeyan ora ana ing panggung, isih bisa ngawasi produksi sampeyan.
    lumaku ing Gampang Majelis High Quality Luxury Kompartemen panyimpenan kabinèt kayu mirrored Lemari Designs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03