mdf cafe furniture meja meja makan kopi,meja kopi gedhe,meja kopi sing bisa ditambahi

Katrangan singkat:

 


  • jeneng produk:Meja kopi
  • Fitur:Adjustable (dhuwur), Convertible, Extendable, Adjustable (liyane),
  • Panganggone spesifik:Meja kopi
  • Panggunaan umum:Perabot Omah, Perabot Kantor
  • Tipe:Living Room Furniture
  • Mail packing:ya wis
  • Detail Produk

    Tag produk

    jeneng produk Meja kopi
    Fitur Adjustable (dhuwur), Convertible, Extendable, Adjustable (liyane),
    Panganggone tartamtu Meja kopi
    Panggunaan Umum Omah Furnitur, Perabot Kantor
    Jinis Living Room Furniture
    packing surat ya wis
    Aplikasi: Pawon, Kamar Mandi, Kantor Ngarep, Ruang Urip, Kamar Tidur, Mangan, Bayi lan bocah-bocah, Outdoor, Hotel, Villia, Apartemen, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mall, Papan Olahraga, Fasilitas Rekreasi, Supermarket, Gudang, Bengkel, Taman, Farmhouse , Pelataran, Liyane, Panyimpenan & Lemari, Eksterior, Gudang Anggur, Mlebet, Hall, Bar Ngarep, Tangga, Ruang paling ngisor, Garasi & Gudang, Gym, Laundry
    Gaya Desain Modern
    Bahan kayu
    Penampilan Modern
    Dilipat ya wis
    Gaya Kayu Panel
    Panggonan Asal Cina
    Jeneng merek Linxi
    Garansi 1 Taun
    warna 2000 werna kasedhiya utawa selaras
    Ukuran 10 "x 10" utawa disesuaikan
    Kaluwihan Desain gratis, biaya-efektif, layanan siji-mandeg
    Daftar kemasan karton standar utawa pallet utawa Ing Bulk
    Kelas Bahan E1/E0/CARB P2/TSCA
    Gaya: Gaya Sederhana Modern
    Packaging & Pangiriman

     

    Unit Penjualan: Barang Tunggal
    Ukuran paket tunggal: 360X280X180 cm
    Bobot reged tunggal: 100,0 kg

    1

    Tipe Paket:
    1.Hardware dijamin ing film PE
    2.Tabung plastik ditutupi katun mutiara marang scratching
    3. Six sisih karo umpluk putih marang bejat
    4. Six sudhut karo pangayoman
    5. Spare parts sing beda bakal dilebokake ing polybag cilik kanthi label stiker
    6. Karton lengkap kanthi tape sing nyenyet, ing njaba bisa dicithak logo
    7. Kabeh tips packing kudu salaras karo paket dikirim

    Gaya produk liyane kanggo mriksa sampeyan:

    Jumlah (Set) 1 -5000 >5000
    Est.Wektu (dina) 20 Kanggo rembugan
    Bengkel
    Peralatan Produksi
    jeneng Jumlah
    Mesin Cutting 9
    Mesin Forming 9
    Mesin Polishing 6
    Mesin nyerep PVC 4
    Mesin Punching 9
    Mesin Edge Banding 9

    Kepiye cara ngatur lemari sampeyan?
    1. rencana desain lemari.
    Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
    Yen sampeyan ora duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngomong ukuran lan wangun kamar, lantai kanggo celling dhuwur, jendhela & tembok lokasi, ukuran piranti Closet yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
    2. Pilihan bahan lemari.
    We duwe akeh materi Closet, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
    3. Kutipan.
    Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
    4. Tandha Kontrak.
    Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
    5. Pembayaran lan Produksi.
    Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
    7. Sawise dodolan.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
    Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.

    10
    11
    12
    13
    14
    produk sing gegandhengan
    15
    Babagan awake dhewe

    We sing Produsèn anjog kanggo lemari pawon, lemari klambi lan Furnitur panel sing duwe tim kita dhewe sade, ngrancang lan prodhuksi.Kita duwe 10 pabrik sing bisa nyuplai plywood, LVL, Furnitur solid klasik, mebel papan / mebel panel.Lan produk sing disedhiyakake: Kabinet pawon, lemari, lemari jedhing lan panel lawang PVC.

    layanan kita

    1. Desain CAD Furnitur
    2.Lawang Furnitur / conto carcase kanggo mriksa kualitas
    3.Pandhuan instalasi Furnitur Comprehensive
    4. Tansah layanan sawise-sale online
    5. ukuran Customized
    6. Dhukungan OEM


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03