Kombinasi lemari jedhing kamar mandi wastafel kamar mandi modern lan dikontrak

Katrangan singkat:

 


  • Jeneng produk:jedhing vanity, Vanity kabinet
  • Gaya sink:Lapangan Undermount
  • Bahan kaca:Kaca spion 3-5mm
  • Packing:Paket lengkap, lengkap
  • Aplikasi:omah, HOME Hotel, Villa, Apartemen, Gedung Kantor,
  • Gaya Desain:modern
  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:Linxi
  • Garansi:1 Taun
  • Detail Produk

    Tag produk

    produk jedhing vanity, Vanity kabinet
    Bahan Konstruksi kayu solid, MDF, papan partikel, kayu lapis (CARB P2 Sertifikat, E0 grade, E1 grade)
    Ukuran Vanity Kabinet utama kanthi ndhuwur 60 "* 22" * 34"
    Cermin rangka kayu 60"*31.5"24" 30" 32" 36" 48" 60" X 22"X 34"(W*D*H) Kasedhiya
    Gaya sink Lapangan Undermount
    Bahan Cermin Kaca spion 3-5mm
    Aksesori DTC, Blum, Hettich etc Soft-closing drawer runner, engsel sandhangan alus
    Baskom Material/bahan meja pilihan QuartzStone, Akrilik, Laminate, marmer, Resin utawa miturut pitakonan.
    Packing Paket lengkap, lengkap
    ukuran 33.13 "H x 56.50" W x 19.88" D utawa disesuaikan pelanggan
    Bahan ngarep lawang/laci Kayu solid, PVC, MDF, Veneer plywood
    Garansi 1 Taun
    Rampung lumahing Veneer kayu/Pvc/Lukisan/Kertas melamin
    Lead Time Kabinet Kamar Mandi 25~35 Dina Sawise simpenan Dikonfirmasi
    Jinis Instalasi Dipasang ing tembok
    Pemasangan Ngadeg bebas
    Sink Klebu ya wis
    Bahan Top Akrilik
    Kapabilitas Solusi Proyek Desain Grafis
    Aplikasi omah, HOME Hotel, Villa, Apartemen, Gedung Kantor,
    Gaya Desain modern
    Panggonan Asal Cina
    Jeneng merek Linxi
    Nomer Model LX-028
    Sikil Klebu ya wis
    wangun Customized
    warna Warna sing disesuaikan, warna tunggal kaya putih & ireng, serat kayu, nggilap dhuwur
    lingkungan CARBP2,E0
    MOQ 10 set
    Spesifikasi Ukuran sing disesuaikan
    Kalebu Basin ya wis
    Bahan Kayu solid/MDF/Plywood/Papan partikel/Kaca/Stainless Steel
    Bahan Pintu Kab Plywood, Kayu Solid
    Jumlah Sink 1
    Hardware Rampung Saluran Pop-up Chrome, Knob Chrome Disikat
    Kabinet Hardware Klebu ya wis
    Gaya Panel Pintu Shaker, Flat utawa Customized
    Paket Transportasi Packing Datar / Dirakit Packing
    Kapabilitas Pasokan

    Kapabilitas Supply10000 Set / Sets saben Sasi

    1
    Packaging & Pangiriman

    Rincian Kemasan
    Majelis lan pangiriman, kemasan kayu padat, kanggo njamin keamanan
    Pelabuhan: Qingdao, Shandong,
    Tuladha Gambar:

    4
    5
    Katrangan rincian
    Bahan carcase Papan partikel/Plywood/M
    Ketebalan carcase 16 utawa 18mm utawa selaras
    Warna carcase werna adat
    Bahan lawang MDF/Plywood/Papan Partikel/Kaca
    Rampung lawang Akrilik / Lacquer / PVC / Melamine
    Ketebalan lawang 18 ~ 22 mm
    Gaya Panel Pintu Shaker, Flat utawa Customized
    Meja Granit, marmer, kuarsa, watu buatan, utawa disesuaikan
    Hardware DTC utawa merek liyane
    warna minangka ditampilake utawa selaras
    Ukuran & desain ukuran & desain khusus
    6
    Fitur

    1.Full set kalebu counter ndhuwur, sink, faucetand aksesoris liyane
    2. Desain gratis lan profesional, kutipan cepet
    3. Jenis bahan/finish/warna pilihan
    4.Customized gaya lan rincian kabar kanggo menehi pawon ngimpi
    5. Water bukti lan papan loropaken lingkungan
    6.Kualitas stabil lan pengalaman sing sugih ing proyek luar negeri
    7. Kelestarian & Ramah Lingkungan: CARBP2 & EPA
    8. Produk kerajinan lan kualitas apik
    9. Layanan solusi siji-mandeg (ukuran, desain, produksi, pangiriman, instalasi luar negeri, A/S)

    7
    8
    9
    10
    Kategori produk
    11
    Lini Produksi

    Kita minangka produsen terkemuka kanggo lemari pawon, lemari klambi, lan perabot panel sing duwe tim penjualan, desain, lan ekspor lan produksi. Kita duwe 10 pabrik sing bisa nyedhiyakake plywood, LVL, furnitur solid klasik, furnitur papan / panel.
    Fasilitas produksi kelas kapisan sing diprodhuksi dening Nanxing Equitment, kanthi piranti lunak WCC lan sistem produksi otomatis, mbentuk pabrik oooour dadi industri 3.0. Efisiensi produksi kaping pindho saka pabrik biasa.

    18
    13
    14
    12
    17
    16
    15
    Paket transportasi
    19
    FAQ

    Kepiye cara ngatur lemari sampeyan?
    1. rencana desain lemari.
    Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
    Yen sampeyan ora duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngomong ukuran lan wangun kamar, lantai kanggo celling dhuwur, jendhela & tembok lokasi, ukuran piranti Closet yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
    2. Pilihan bahan lemari.
    We duwe akeh materi Closet, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
    3. Kutipan.
    Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
    4. Tandha Kontrak.
    Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
    5. Pembayaran lan Produksi.
    Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
    7. Sawise dodolan.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
    Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03