meja rias Eropa modern, meja rias kanthi pangilon lan bangku sing padhang

Katrangan singkat:

 


  • jeneng produk:meja rias, lemari rias
  • Fitur:luwes (liyane), awet, gampang kanggo ngresiki lan terjangkau
  • Panganggone spesifik:lemari
  • Panggunaan umum:prabot omah
  • Tipe:Furnitur kamar turu
  • Aplikasi:omah, hotel, villa, apartemen, kantor,
  • Mail packing:ya wis
  • Detail Produk

    Tag produk

    jeneng produk meja rias, lemari rias
    Fitur luwes (liyane), awet, gampang kanggo ngresiki lan terjangkau
    Panganggone tartamtu lemari
    Panggunaan Umum prabot omah
    Aplikasi omah, hotel, villa, apartemen, kantor,
    Jinis Furnitur kamar turu,
    packing surat ya wis
    Mode Packing karton standar utawa pallet utawa ing akeh
    Aplikasi kamar turu, jedhing,
    Gaya Desain modern, Eropa, Amerika, modis,
    Tekstur matte / nggilap
    Bahan kayu
    Gaya Gaya modern, prasaja
    Gaya Kayu panel
    Warranty 1 taun
    Solusi proyek Desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Konsolidasi Cross Kategori
    warna 2000 werna kasedhiya utawa selaras, woodgrain, werna ngalangi
    Ukuran 10 "x 10" utawa disesuaikan
    Kaluwihan desain free, biaya-efektif, layanan siji-mandeg
    Layanan sawise-sale dhukungan teknis online, suku cadang gratis
    Ukuran 10 "x 10" utawa disesuaikan
    Layanan sawise-sale dhukungan teknis online, suku cadang gratis
    Jangka Dagang EXW / FOB / CIF
    Wektu Pembayaran T/T, L/C
    Min Qty 1 PC kanthi pesawat
    Sampel kasedhiya, nggawe minangka ukuran khusus
    Kapabilitas Pasokan 10000 Set / Sets Saben Sasi
    Pengiriman dukungan Express, angkutan laut, angkutan darat, angkutan udara
    Layanan : layanan siji-mandeg, layanan 24 jam, jaminan kualitas
    Akeh gaya

    Ana akeh gaya, sampeyan uga bisa ngirim gaya sampeyan dhewe kanggo ngasilake kanggo sampeyan.

    Packaging & Pangiriman

    1.hardware dijamin ing film PE
    2.tabung plastik ditutupi katun mutiara marang scratching
    3.sisi enem karo umpluk putih marang bejat
    4.enem sudhut karo pangayoman
    5. suku cadang sing beda bakal dilebokake ing polybag cilik kanthi label stiker
    6.karton lengkap lengkap karo tape nyenyet, njaba bisa dicithak logo
    7. Kabeh tips packing kudu salaras karo paket dikirim
    8. kabeh packing ketemu standar ekspor, kanggo nglindhungi barang

    5
    produk sing gegandhengan
    6
    Bengkel
    Peralatan Produksi
    jeneng Jumlah
    Mesin Cutting 9
    Mesin Forming 9
    Mesin Polishing 6
    Mesin nyerep PVC 4
    Mesin Punching 9
    Mesin Edge Banding 9

    Pelabuhan: Qingdao

    kaluwihan kita

    1. layanan solusi siji-mandeg (ukuran, desain, produksi, pangiriman)
    2.gratis lan desain profesional, kutipan cepet
    3. macem-macem bahan / finish / pilihan warna
    4.gaya disesuaikan lan rinci
    5. sugeng rawuh ing wekdal ingkang pas

    Kustomisasi online

    Kepiye cara ngatur lemari sampeyan?

    1. rencana desain lemari.
    Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
    Yen sampeyan ora duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngomong ukuran lan wangun kamar, lantai kanggo celling dhuwur, jendhela & tembok lokasi, ukuran piranti Closet yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
    2. Pilihan bahan lemari.
    We duwe akeh materi Closet, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
    3. Kutipan.
    Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
    4. Tandha Kontrak.
    Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
    5. Pembayaran lan Produksi.
    Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
    7. Sawise dodolan.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
    Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03