Meja kantor modular, meja kantor eksekutif, meja kursi kantor

Katrangan singkat:


  • jeneng:Meja komputer
  • Panganggone spesifik:Meja komputer
  • Panggunaan umum:Furnitur Komersial
  • Tipe:Perabot Kantor
  • Mail packing:ya wis
  • Aplikasi:Omah Kantor, Ruang Tamu
  • Gaya Desain:Kontemporer
  • Bahan:logam
  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:Linxi
  • Detail Produk

    Tag produk

    jeneng Meja komputer
    Panganggone tartamtu Meja komputer
    Panggunaan Umum Furnitur Komersial
    Jinis Perabot Kantor
    packing surat ya wis
    Aplikasi Omah Kantor, Ruang Tamu
    Gaya Desain Kontemporer
    Bahan logam
    Panggonan Asal Cina
    Jeneng merek Linxi
    Nomer Model Meja komputer
    werna Minangka request customer kang, akeh werna bisa milih
    Jeneng produk Meja komputer
    gaya Angin sing dikontrak
    Rincian Kemasan 1.hardware wis dijamin ing film PE
    2.ptabung plastik ditutupi katun mutiara marang scratching
    3.six sisih karo umpluk putih marang bejat
    4.six sudhut karo pangayoman
    5.dspare parts sing beda bakal dilebokake ing polybag cilik kanthi label stiker
    6.full karton lengkap karo tape nyenyet, njaba bisa dicithak logo
    7. Kabeh tips packing kudu salaras karo paket dikirim
    8.sample: kasedhiya, nggawe minangka ukuran adat kang
    Kaluwihan: fdesain ree, biaya-efektif, layanan siji-mandeg,Resik / Berkualitas / Apik / biaya-efektif
    Daftar kemasan skarton tandard utawa pallet utawain bulk
    Bahan bangkai: 12-18 MMpartikelboard/ pkayu lywood/MDF/solidwood
    Kelas Bahan: E1/E0/CARB P2/TSCA
    Ketebalan bangkais 12-18 MM
    Perawatan lumahing Carcass melamin/laminat/pora tau
    Bahan Pintu Kab MDF/papan partikel/ kayu padhet
    Ketebalan Lawang 16-22 MM
    Perawatan lumahing lawang vener/vdicat eneer / PVC termfoil /glossy utawamatt PET/laminate/melamin / UV dicet / lacquer
    Tekstur matt/gkelangan
    ukuran: customized utawa Amérikastandard
    Kapabilitas Pasokan 10000set/sets sabenmonth
    Bahan 12-18 MMpartikelboard/pkayu lywood/MDF/solidwood
    Provinsi: Shandong
    Akeh gaya produk
    1
    2_副本
    4
    3_副本
    Bengkel
    Peralatan Produksi
    jeneng Jumlah
    Mesin Cutting 9
    Mesin Forming 9
    Mesin Polishing 6
    Mesin nyerep PVC 4
    Mesin Punching 9
    Mesin Edge Banding 9
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    FAQ

    1. sapa kita?
    Kita adhedhasar ing Shandong, China, wiwit taun 2008, adol menyang Pasar Domestik (41.00%), Amerika Lor (19.00%), Eropa Lor (15.00%), Amerika Kidul (10.00%), Asia Wétan (10.00%), Oceania (5,00%).
    2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;
    3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    Lemari Dapur/Pantri bufet, Lemari Kamar Mandi, TV Stand/Lemari Sepatu/rak buku, Meja rias
    4. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF;
    Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR,CNY;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/PD/A;
    Basa sing digunakake: Inggris, Cina
    5. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A1: Kita minangka pabrik sing duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing ngekspor perabotan, kalebu kabeh proses produksi, saka bahan nganti produksi, supaya bisa nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling apik.
    6. Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A2: 1. TT: 30% imbangan simpenan karo salinan BL.
    2. LC ing ngarsane.
    3. Perdagangan jaminan
    7. Apa sampeyan bisa nampa pesenan OEM utawa ODM?
    A3: Ya, kita bisa.Pesenan sing disesuaikan uga ditampa.
    8.Carane nglacak produk sampeyan?
    A4: Kita bakal nggawe laporan tindakake-munggah kanthi kapisah ing saben proyek kanggo saben pelanggan, aja lali supaya sampeyan ngerti jadwal produksi produk, sanajan sampeyan ora ana ing panggung, isih bisa ngawasi produksi sampeyan.
    9. Apa wektu pangiriman?
    A5: Iku gumantung ing jumlahe.Umume nglampahi 25-30days sawise nampa simpenan lan kabeh rincian dikonfirmasi.Sample perlu 5-10days.
    10. Carane njamin kualitas?
    A6: Kita entuk fasilitas lan prosedur tes sing lengkap kanggo ora mung bahan mentah nanging uga profil lan produk rampung, njamin kualitas profil saka saben proses ing produksi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03