Kepiye carane panel furnitur sing apik digawe?

Kaya sing dicritakake, "ngormati wong dhisik, banjur ngajeni wong", penampilan sing apik banget bisa nggawe wong kepenak ing mripat, akeh wong sing "ngnilai wong saka penampilane" ing urip, lan uga ing industri mebel.Penampilan furnitur kayu padhet relatif prasaja, utamane gumantung saka tekstur kayu lan efek lapisan, lan regane dipengaruhi banget dening kekurangan spesies kayu lan stabilitas kayu.

Dibandhingake karo furnitur kayu padhet, furnitur panel nduweni volume sing luwih gedhe ing pasar, lan cara dekorasi permukaane uga beda-beda.sub-dhuwur), film PVC (panutup, blister), akrilik, kaca, cat baking, lapisan UV, lsp.

Apa sing bakal kita kenalake saiki yaiku teknologi perawatan permukaan sing nggabungake veneer melamin karo lapisan UV, yaiku, nutupi permukaan veneer melamin karo cat UV.

Yagene kowe nindakake iki?Apa kaluwihan saka papan kuwi?

Sajarah Pangembangan

Kombinasi saka rong teknologi perawatan permukaan ora minangka inspirasi, nanging asil eksplorasi bertahap ing pangembangan teknologi veneer jangka panjang.

Slab UV katon

Sekitar taun 2006, ana jinis papan gedhe UV sing digawe saka MDF ing pasar.

Lumahing Papan dilindhungi dening lapisan UV, nyandhang-tahan, resistance kimia kuwat, urip dawa, ora discoloration, gampang kanggo ngresiki, werna padhang lan brilliance mancorong saka Papan sawise perawatan cahya padhang, supaya yen wis dibukak, iku digoleki pasar.

Kekurangan Teknologi UV

Ing wiwitan, pabrik kabinet biasane nggunakake panel gedhe UV minangka panel lawang.Ing wektu iku, considering sing Papan UV kudu nyandhang-tahan lan ngeruk-tahan, atose lapisan UV luwih dhuwur, nanging iki uga mimpin kanggo kedadean ambruk pinggiran nalika pabrik nglereni bahan.

Kanggo mblokir cacat iki, pabrik nggunakake aluminium alloy pinggiran sealing kanggo mbungkus bagean piring karo pinggiran ambruk.Flatness lumahing saka slab UV generasi pisanan ora cukup dhuwur, lan kedadean kulit jeruk serius yen katon saka cahya sisih, kang mengaruhi katon.Ing wektu sing padha, werna saka Papan UV ditutupi siji, supaya orane katrangan saka aplikasi punika relatif winates.

Inovasi teknologi

Swara taun, teknisi terus nambah komposisi lapisan UV.Saiki lumahing lapisan UV bisa duwe atose lan keluwesan, lan pinggiran sealing ora winates kanggo aluminium alloy pinggiran sealing.PVC pinggiran sealing ngudani lan sealing akrilik dhuwur-mburi bisa digunakake.Sidebar.Teknologi sealing pinggiran sing diwasa lan modern wis nambah pangsa pasar papan UV.

Papan UV wis dadi produk standar.Sawise ngetik mode produksi massal pabrik, jumlah pabrik Papan UV wis surged.A nomer akeh Papan UV wis flooded menyang pasar, lan kualitas ora rata.Papan UV wis mboko sithik ditarik saka misbyah produk dhuwur-mburi lan dadi Iku sinonim karo produk kurang-mburi, supaya Papan UV ditutupi kudu luwih reformasi lan inovasi.

Teknologi UV lumahing melamin minangka teknologi perawatan permukaan panel adhedhasar kayu anyar sing diluncurake sawise ngrampungake masalah adhesi lapisan UV ing melamin.

produk anyar

Generasi anyar panel dicet sing aplikasi "melamin Rampung + lapisan UV" teknologi bisa nggawe serep kanggo masalah siji werna saka panel UV, lan flatness uga wis apik nemen.Munculé teknologi iki ndadekake panel dilapisi UV.Sarwa maneh.Saliyane digunakake minangka Papan ditutupi prasaja, bhinéka tektur saka melamine impregnated kertas uga ngembangaken kothak aplikasi anyar kanggo Papan UV melamine.

Melamine tinimbang veneer sing diwarnai

Kanthi munggah saka kustomisasi dhuwur saka veneer dicelup, sawetara merek ngadeg metu karo produk kualitas, kayata "Mulimuwai", "M77" lan merek liyane, lan produk ditampa kanthi apik dening pasar.Nanging, isih akeh masalah teknis ing veneer dicelup sing durung ditanggulangi.Contone, veneer rentan kanggo discoloration lan chromatic aberration, kang ndadékaké kanggo akeh masalah sawise-sales.Iki uga wis dadi titik nyeri ing industri lan masalah kanggo akeh pabrik.

Thanks kanggo pangembangan teknologi printing domestik, ana akeh kertas printing digawe saka melamin tiru veneer dicelup, alam veneer lan technical veneer.Printing kertas impregnated iki bisa mulihake tekstur werna saka veneer alam kanggo ombone gedhe, lan rega luwih murah tinimbang veneer alam.

Kanggo pelanggan sing ora nuntut tekstur kayu, kertas impregnasi melamin kanthi tekstur veneer imitasi minangka pengganti sing apik kanggo veneer alami.Ing basis saka melamine impregnated kertas, dhuwur-gloss utawa matte lapisan UV digunakake kanggo ngatasi masalah beda werna lan discoloration saka veneer.Sawise diluncurake, wis nyebabake respon sing anget ing pasar.

Melamin tinimbang slate

Slate uga minangka bahan hiasan sing populer ing taun-taun pungkasan.Kanthi ukuran gedhe, kinerja internal sing bermutu lan macem-macem aplikasi, wis ngrusak ruang lingkup aplikasi tradisional ubin keramik tradisional lan kanthi cepet dadi populer ing bidang bahan bangunan omah.

Umume slate ing dekorasi omah nuduhake gaya dekorasi sing prasaja, modis, prasaja lan loman, nanging saka segi rega, dheweke ora "prasaja".Rega pasar slate dhuwur banget, tekan luwih saka 1.000 yuan saben meter persegi, panriman wong biasa kurang, lan pamirsa pasar cilik.

Adhedhasar kahanan pasar iki, melamin Papan UV wis dibukak seri saka slate, melamine impregnated kertas imitates tektur saka watu lan marmer, lan UV nutupi nindakake perawatan dhuwur-kilap ing lumahing kertas impregnated, kang ora mung bisa nggawe prasaja. lan lingkungan omah elegan, nanging uga nyandhang-tahan Kinerja praktis saka resistance karat, lan liyane Jahwéh, rega sing cedhak karo wong ngidini slate kanggo mlebu ing omah-omahé wong biasa saka méga.

Pangembangan mangsa ngarep

Papan sing dilapisi UV melamin digoleki pasar amarga asil dandan teknologi lan kauntungan rega, nanging teknologi iki durung tekan sempurno, lan isih ana ruang kanggo perbaikan.Masalah sealing pinggiran papan dilapisi UV melamin minangka arah perbaikan luwih lanjut ing mangsa ngarep.Saiki, PVC lan akrilik pinggiran sealing utamané dipigunakaké, nanging pinggiran sealing ngudani iki ora bisa nggambarake Nilai saka produk.UV padha pinggiran werna sealing punika pembangunan mangsa melamin Papan UV.Rincian sing bakal dirembug.


Wektu kirim: Feb-09-2022

Langganan Buletin Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03