Bahan panel kabinet pawon sing apik kanggo lemari khusus

Kabinet khusus saiki dadi cara sing paling disenengi kulawarga tuku perabotan.Nanging, nalika ngatur lemari, milih panel kabinet uga mumet.Kepiye sampeyan bisa milih lemari dhuwur sing apik sing disenengi?Saiki, panel kabinèt umum ing pasar kalebu panel veneer dobel, panel blister, panel tahan api, panel varnished, UV, lan panel kayu padat, sing saben duwe kekuatan dhewe.

Wiwit manufaktur bisa milih minangka bahan kanggo Furnitur, iku nuduhake yen padha duwe sawetara ciri apik dhewe.Ana prakara apa jenis panel kabinèt iku, wis paling siji fungsi apik, lan panel kabinèt iki kudu diproses ing proses nggawe lemari.Sabanjure, kita bakal ngenalake pilihan panel kabinet nalika ngatur kabinet.

1. Double veneer
Panel veneer kaping pindho uga disebut papan melamin, lan sawetara wong nyebat papan mbentuk siji-wektu.Bahan dasare uga papan partikel, sing dibentuk kanthi ikatan bahan dasar lan permukaan.Veneer permukaan utamane kalebu produk domestik lan impor.Amarga diobati nganggo rendhem tahan api, anti nyandhang lan anti banyu, panel kabinèt iki disesuaikan Nalika digunakake kanggo lemari, nduweni efek tahan nyandhang sing apik, lan efek panggunaane padha karo jubin kayu komposit.Jeneng lengkap papan melamin yaiku melamine impregnated adhesive film kertas veneer papan adhedhasar kayu.Veneer melamin sing diprodhuksi ing njero diwakili dening papan Lushuihe.

2. Papan blister
Papan blister digawe saka papan Kapadhetan medium, sing nduweni flatness permukaan sing apik, gampang dibentuk, lan bisa digiling.Lapisan permukaan digawe saka veneer PVC sing diimpor lan dibentuk kanthi mencet panas.Papat Papan panel blister disegel bebarengan, lan ora perlu sealing pinggiran, kang solves masalah sing lim bisa dibukak sawise dangu saka pinggiran sealing.Mulane, panel kabinet sing digawe saka papan blister minangka pilihan sing apik banget.Kabinet sing diprodhuksi duwe macem-macem grafis lan wujud sing apik, sing narik kawigaten para pelanggan.

3. Papan tahan geni
Papan tahan api, uga dikenal minangka papan refraktori, nuduhake lapisan veneer kanthi kekandelan udakara 0,8 mm.Iki minangka panel hiasan sing digawe saka kertas permukaan, kertas warna lan kertas kraft multi-lapisan.Nduwe sifat tahan nyandhang, tahan panas lan tahan geni, mula sawetara lemari pawon cedhak karo geni.Kanggo nggunakake lemari kanggo wektu sing luwih suwe, sampeyan bisa milih panel kabinet sing digawe saka papan tahan api.Tahan gores, gampang dibersihake, sugih warna lan stabilitas sing apik.

4. Papan sing dicet
Bahan dasar saka papan lacquer umume papan Kapadhetan medium.Lumahing wis polesan, primed, garing lan polesan.Bisa dipérang dadi telung jinis: padhang, matt lan cat baking logam., Kinerja anti banyu sing unggul.Panel kabinèt jinis iki ora perlu sealing pinggiran, gampang kanggo ngresiki, ora bocor lenga, lan ora luntur.Ningali fungsi lan fitur saka panel lacquered, lemari adat gampang.Metal baking Paint digunakake cat mobil, efek luwih apik, sayangé, ana ora akeh werna kanggo milih saka.

5. panel pintu cat UV
Panel lawang cat UV ramah lingkungan, tahan kimia, lan tahan karusakan fisik.Panel kabinèt jinis iki tahan kanggo kuning, suhu dhuwur, kekerasan dhuwur, ora retak, ora ambruk pinggiran, lan uga bisa tahan geni.Iki diobati kanthi sinar ultraviolet, kanthi flatness dhuwur, nganti efek Mirror.

6. Papan kayu padhet
Proses produksi papan kayu padhet yaiku nggunakake kabeh bahan kayu padhet kanggo garing lan dehidrasi, banjur ngukir papan, banjur parket papan, lan pungkasane nyemprotake cat kayu ing permukaan.Panel kabinet pawon digawe saka kayu padhet, sing nduweni efek bali menyang alam lan bali menyang kesederhanaan.Utamané kanggo sawetara dhuwur-bahan lawang kayu ngalangi karo workmanship nggoleki, teknologi kepileh wis tekan tingkat dhuwur banget saka craftsmanship ing Processing saka sawetara sudhut renda lan werna saka Paint.Tekstur kayu alami saka panel lemari kayu padhet murni menehi wong rasa kemewahan lan keanggunan.Nalika tuku panel kabinèt kayu padhet, kudu dicathet yen knot kayu lan sendi urip kalebu struktur normal, lan knot mati lan knot bosok kudu dihindari.Lumahing produk kayu padhet sugih tekstur lan nduweni atmosfer klasik sing kuwat, nanging rega bahan mentah relatif dhuwur, lan rega sakabèhé dhuwur.Spesies kayu sing umum digunakake yaiku kayu ceri lan kayu nanas.

Bahan saka panel kabinet duwe kaluwihan lan ciri dhewe.Kang siji kanggo milih gumantung ing kabutuhan lan pilihan.


Wektu kirim: Feb-09-2022

Langganan Buletin Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03