rak sepatu kanggo butik, rak sepatu rak organizer, rak sepatu anak kanggo toko

Katrangan singkat:

 


  • jeneng:Rak Sepatu
  • warna:2000 werna kasedhiya utawa selaras
  • ukuran:10 "x 10" utawa disesuaikan
  • Warranty:1 taun
  • Kaluwihan:Desain gratis, biaya-efektif, layanan siji-mandeg
  • Gaya:Gaya Modern
  • Bahan lawang:18mm MDF / PAPAN PARTICLE / KAYU PADAT
  • lumahing lawang:Matt / Glossy / Paint
  • Gaya Desain:modern
  • Bahan:Panel
  • Penampilan:Modern
  • Dilipat:ya wis
  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:Linxi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian cepet

    Fitur: Convertible, Adjustable (liyane), awet, gampang kanggo ngresiki lan terjangkau
    Penggunaan Khusus: Rak Sepatu/Lemari sepatu
    Panggunaan Umum: Perabot Omah
    Tipe: Perabot Ruang Tamu, perabot omah
    Mail packing: Ya
    Aplikasi: Kantor Ngarep, Ruang Tamu, Kamar Tidur, Hotel, Apartemen, Gedung Kantor, Sekolah
    Gaya Desain: modern
    Bahan: Panel
    Penampilan: Modern

    Panggonan Asal:, China
    Jeneng merek: Linxi
    jeneng: Rak Sepatu
    Garansi: 1 taun
    Werna: 2000 warna kasedhiya utawa disesuaikan
    Ukuran: 10 "x 10" utawa disesuaikan
    Kauntungan: Desain gratis, biaya-efektif, layanan siji-mandeg
    Gaya: Gaya Modern
    Bahan Pintu: MDF 18mm / PAPAN PARTICLE / KAYU SOLID
    Lumahing lawang: Matt / Glossy / Cat

    Kapabilitas Pasokan

    Kemampuan Penyetor: 10000 Set / Set saben Wulan

    Packaging & Pangiriman

    Rincian Kemasan
    1.Hardware dijamin ing film PE
    2.Tabung plastik ditutupi katun mutiara marang scratching
    3. Six sisih karo umpluk putih marang bejat
    4. Six sudhut karo pangayoman
    5. Spare parts sing beda bakal dilebokake ing polybag cilik kanthi label stiker
    6. Karton lengkap kanthi tape sing nyenyet, ing njaba bisa dicithak logo
    7. Kabeh tips packing kudu salaras karo paket dikirim
    Pelabuhan: Qingdao

    Lead Time:

    Jumlah (Set) 1 - 10 11 - 100 101 - 1000 > 1000
    Est.Wektu (dina) 15 30 45 Kanggo rembugan
    Foto produk

    Kepiye cara ngatur lemari sampeyan?

    1. Rencana desain lemari.
    Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
    Yen sampeyan ora duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngomong ukuran lan wangun kamar, lantai kanggo celling dhuwur, jendhela & tembok lokasi, ukuran piranti Closet yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
    2. Pilihan bahan lemari.
    We duwe akeh materi Closet, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
    3. Kutipan.
    Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
    4. Tandha Kontrak.
    Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
    5. Pembayaran lan Produksi.
    Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
    6. Pangiriman.
    Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
    7. Sawise dodolan.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
    Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.

     

    Peralatan Produksi
    jeneng Jumlah
    Mesin Cutting 9
    Mesin Forming 9
    Mesin Polishing 6
    Mesin nyerep PVC 4
    Mesin Punching 9
    Mesin Edge Banding 9
    11
    12
    13
    PVC Edge Banding
    14
    15
    16
    Produk Relatif
    17

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03