Unit Panyimpenan Antarmuka Item sing padha karo lemari laci File kanggo adol toko perabot

Katrangan singkat:

 


  • Panganggone spesifik:lemari berkas, lemari laci
  • Panggunaan umum:prabot kantor
  • Tipe:prabot
  • Mail packing:ya wis
  • Aplikasi:omah, kantor, ruang tamu, apartemen, bangunan kantor
  • Gaya Desain:modern
  • Bahan:12-18 MM papan partikel/kayu lapis/MDF/kayu solid
  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:Linxi
  • Panggonan produk:Cina
  • Provinsi:Shandong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Panganggone tartamtu lemari berkas, lemari laci
    Panggunaan Umum prabot kantor
    Jinis prabot
    packing surat ya wis
    Aplikasi omah, kantor, ruang tamu, apartemen, bangunan kantor
    Gaya Desain modern
    Bahan 12-18 MM papan partikel/kayu lapis/MDF/kayu solid
    Panggonan Asal Cina
    Jeneng merek Linxi
    Panggonan produk Cina
    provinsi Shandong
    warna 2000 werna kasedhiya utawa customizable, woodgrain utawa werna ngalangi
    Fitur ayu, awet, gampang kanggo ngresiki lan terjangkau.
    Kaluwihan desain gratis, biaya-efektif, layanan siji-mandeg, Resik/Kualitas dhuwur/Indah/biaya-efektif
    Daftar kemasan karton standar utawa pallet utawa ing akeh
    Bahan Karkas 12-18 MM papan partikel/kayu lapis/MDF/kayu solid
    Kelas Bahan E1/E0/CARB P2/TSCA
    Ketebalan Karkas 12-18 MM
    Perawatan lumahing Carcass melamin / laminate / dicet
    Bahan Pintu Kab MDF / papan partikel / kayu solid
    Ketebalan Lawang 16-22 MM
    Perawatan lumahing lawang veneer / veneer dicet / PVC termfoil / glossy utawa matt PET / laminasi / melamin / UV dicet / lacquer
    Tekstur matte / nggilap
    Ukuran selaras utawa standar Amérika
    Kapabilitas Pasokan 10000 set / set saben wulan
    1.hardware dijamin ing film PE
    2.tabung plastik ditutupi katun mutiara marang scratching
    3.sisi enem karo umpluk putih marang bejat
    4.enem sudhut karo pangayoman
    5. suku cadang sing beda bakal dilebokake ing polybag cilik kanthi label stiker
    6.karton lengkap lengkap karo tape nyenyet, njaba bisa dicithak logo
    7. Kabeh tips packing kudu salaras karo paket dikirim
    8.sample: kasedhiya, nggawe minangka ukuran adat kang
    Pelabuhan Qingdao
    Merk Hardware blum, DTC utawa liyane kasedhiya
    Gaya kontemporer / modern / farmhouse / tropis / Victorian / Industrial
    warna luwih saka 2000 warna sing kudu dipilih, kayu utawa warna sing padhet
    Layanan Gambar 2D / 3D / CAD, nyediakake tuntunan desain lan instalasi, layanan solusi siji-mandeg
    Paket karton packing/pallet packing/plywood kasus kayu packing
    Istilah dagang EXW / FOB / CIF
    Wektu timbal Minangka jumlah pesenan, 10-20 dina biasane
    Jumlah minimal 1 pc,
    Istilah pembayaran T / T utawa L / C
    layanan OEM kasedhiya
    Kelas Bahan E1/E0/CARB P2/TSCA
    Aksesoris laci, geser
    gagang & kenop
    engsel
    Gambar produk
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    Bengkel

    Fitur:
    1. layanan solusi siji-mandeg (ukuran, desain, produksi, pangiriman)
    2.gratis lan desain profesional, kutipan cepet
    3. Jenis bahan/finish/warna pilihan
    4.gaya lan rincian selaras
    5. welcome sampeyan kanggo ngunjungi kita ing wektu tengen

    Packing
    11
    produk sing gegandhengan
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    kauntungan kita

    1.Eco-loropaken: E1 standar Eropah
    2. Various pilihan pangaturan dhewe
    3. Free desain lan sampel nyedhiyani
    4. Delivery ing wektu
    5.Kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif

    layanan kita

    1. Desain CAD Furnitur
    2.Lawang Furnitur / conto carcase kanggo mriksa kualitas
    3.Pandhuan instalasi Furnitur Comprehensive
    4. Tansah layanan sawise-sale online
    5. ukuran Customized
    6. Dhukungan OEM


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03