Kabinet Kayu Tv Kanthi Laci Mdf Veneer Kayu Awu

Katrangan singkat:

 

We sing Produsèn anjog kanggo lemari pawon, lemari klambi lan Furnitur panel sing duwe tim kita dhewe sade, ngrancang lan prodhuksi.Produk utama: Kabinet pawon, lemari, lemari kamar mandi lan panel lawang PVC lsp.


Detail Produk

Tag produk

1 .Sustainability & Eco-Friendliness: E1 standar Eropah
2. Produk kerajinan lan kualitas apik
3. Layanan solusi siji-mandeg (ukuran, desain, produksi, pangiriman, instalasi luar negeri, A/S)

Spesifikasi TV stand
NAMA PRODUK Meja TV / Lemari TV
Fitur Bisa diatur (dhuwur), Bisa diatur (liyane)
Panganggone tartamtu Stand TV
Panggunaan Umum Furnitur omah, perabot omah
Jinis Living Room Furniture
Aplikasi Ruang Urip
Gaya Desain: Modernutawa modis, Eropa utawa Nordic Eropa, gaya Amerika utawa minangka panuku's gaya
Bahan kayu,
Penampilan Modern
Gaya Kayu Panel
Panggonan Asal Shandong, China
Jeneng merek Linxi
Nomer Model As Customer'ukuran sLingkungan: P2,E0
Bahan Melamin rampung MDF & Papan Chip.Kayu pinus solid
Karakter kualitas Ramah lingkungan Tahan Kelembapan, Tahan Panas, Anti Gores
Gaya Gaya busana sing prasaja
Ukuran 18.2 Ing.X 30.1 Ing.X 56.8 Ing.
Bobot barang 48 lb
Desain Customized
bangkai 15/16mm MDF/Chip board, PVC edge banding Back Board 3mm MDF,dll
warna werna putih/Black/woodgrain
lumahing melamin / pvc / lacquer / uv kinclong dhuwur
Packing Knock mudhun utawa paket warata, siap kanggo ngumpul (minangka selaras)
Pangiriman Kalebu15-30dina sawise nampa simpenan
Produktivitas 10000 set Saben Wulan
Sertifikat SGS, CE, etc
MOQ 1 pc dening pesawat
Packaging & Pangiriman
1

Unit Penjualan: Barang Tunggal
Ukuran paket tunggal: 110X100X220 cm
Bobot reged tunggal: 100.000 kg
Tipe Paket: karton/plywood

Lead Time

Jumlah (Meter Persegi) 1-5000 >5000
Est.Wektu (dina) 20 Kanggo rembugan
2
Peralatan produksi
jeneng Jumlah
Mesin Cutting 9
Mesin Forming 9
Mesin Polishing 6
Mesin nyerep PVC 4
Mesin Punching 9
Mesin Edge Banding 9

Kepiye cara ngatur lemari sampeyan?
1. rencana desain lemari.
Pisanan, yen sampeyan wis duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngirim menyang kita.
Yen sampeyan ora duwe rencana desain Closet, sampeyan bisa ngomong ukuran lan wangun kamar, lantai kanggo celling dhuwur, jendhela & tembok lokasi, ukuran piranti Closet yen sampeyan duwe, kita bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
2. Pilihan bahan lemari.
We duwe akeh materi Closet, hardware, gaya lawang, countertop, toekick, packing kanggo pilihan pelanggan.
3. Kutipan.
Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
4. Tandha Kontrak.
Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
5. Pembayaran lan Produksi.
Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
6. Pangiriman.
Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
7. Sawise dodolan.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.

Detail Gambar
3
4
5
6
7
8
Packing lan pengiriman
9

Kepiye carane ngatur perabotanku?

1. Rencana desain.
Menehi kita rencana lantai yen sampeyan duwe.Lan marang kita gaya lan materi sing disenengi.Babagan fungsi lan ukuran perabot, sampeyan bisa ngandhani kabutuhan sampeyan yen sampeyan duwe ide. Utawa kita bisa ngrancang kanggo sampeyan.
2. Kutipan.
Sawise bahan dikonfirmasi, kita bakal nggawe kutipan kanggo sampeyan.
3. Tandha Kontrak.
Yen kita butuh persetujuan, kita bakal mlebu kontrak.
4. Pembayaran lan Produksi.
Nalika kita nampa pembayaran deposite Panjenengan, kita bakal miwiti nggawe lemari pawon.
5. Pangiriman.
Atur kiriman lan kirim lemari pawon menyang sampeyan.
6. Sawise dodolan.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane nginstal lemari pawon, kita bakal menehi instruksi langkah demi langkah nganti instalasi sukses.
Utawa yen ana sing rusak ing pangiriman, sampeyan bisa njupuk foto menyang kita, kita bakal nggawe bagean anyar kanggo sampeyan kanthi gratis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03